In de vroege uren van maandagmorgen was er een bijzondere situatie aan de Beijerlandselaan in Rotterdam: een man bevond zich op het dak van enkele woningen. Rond 04:00 uur werden de politie met meerdere eenheden naar het incident gestuurd.

De politie probeerde in gesprek te gaan met de man om te achterhalen wat hij daar deed. Door een taalbarrière verliep dit niet eenvoudig. Om de man veilig van het dak te krijgen, werd uiteindelijk de brandweer ingeschakeld.

Met behulp van een ladderwagen en een agent in de bak, werd de man zonder tegenstribbelen van het dak gehaald. Hij werkte goed mee en bedankte de hulpdiensten vriendelijk. Na de redding ging hij rustig een woning binnen, zonder uitleg te geven over zijn nachtelijke verblijf op het dak.

Hoewel de situatie geen echte overlast veroorzaakte en de hulpdiensten het met een glimlach konden afronden, blijft het een mysterie wat de man daar boven zocht. Het incident verliep verder rustig en zonder problemen, en de buurt keerde al snel weer terug naar de gewone gang van zaken.

kd0ijA.jpg

ulTEJN.jpg

e06tlA.jpg

4lT67r.jpg

GX4UEt.jpg