Over ons

Wie zijn wij?
MediaTV.nl is een persbureau dat werkt voor verschillende regionale en landelijke omroepen, kranten of persbureaus zoals het ANP. Wij zijn een zelfstandige organisatie en werken met verschillende redactieleden en fotografen. Daarnaast verzorgen wij u het laatste nieuws. MediaTV.nl bestaat inmiddels al meer dan 15 jaar en is voor vele een startpunt voor het laatste nieuws. Ook hebben we mogelijkheden om live te gaan. Dit is iets wat steeds vaker gevraagd wordt. We gaan niet bij elk incident live, maar wel bij de grotere incidenten of de incidenten die impact hebben.

MediaTV.nl reageert op de P2000 alarmeringen van de hulpdiensten en persalarmen. Maar ook uw tips zijn bij ons van harte welkom! U kunt ons tippen via WhatsApp (0617172533) of via onze social mediakanalen. Uw tip kan ons helpen u te voorzien van het laatste nieuws.

Opdrachtgevers
Wij werken zoals eerder genoemd voor verschillende regionale en landelijke omroepen. Hier moet u denken aan bijvoorbeeld, RTV-Rijnmond, Algemeen Dagblad, ANP, Telegraaf, NOS en andere. 

Natuurlijk is het voor u als nieuwsmedium mogelijk om met ons in contact te treden voor foto's of video materiaal. Via de contactpagina kunt u zien hoe u met ons contact kan opnemen.