Wie zijn wij?

MediaTV.nl is een persbureau dat werkt voor verschillende regionale en landelijke omroepen, kranten en persbureaus zoals het ANP. Wij zijn een zelfstandige organisatie en werken met verschillende redactieleden en fotografen. Daarnaast verzorgen wij u het laatste nieuws. MediaTV.nl bestaat inmiddels al meer dan 15 jaar en is voor velen een startpunt voor het laatste nieuws.

MediaTV.nl reageert op de P2000 alarmeringen van de hulpdiensten en persalarmen. Maar ook uw tips zijn bij ons van harte welkom. U kunt ons tippen via WhatsApp (0617172533) of via onze sociale mediakanalen. Uw tip kan ons helpen om u en anderen te voorzien van het laatste nieuws.

Opdrachtgevers

Wij werken voor verschillende regionale en landelijke omroepen zoals bijvoorbeeld RTV Rijnmond, Algemeen Dagblad, ANP, Telegraaf en de NOS. Natuurlijk is het voor u als nieuwsmedium mogelijk om met ons in contact te treden voor foto's of video materiaal. Onze contactgegevens vindt u op de contactpagina.

Tarieven

Naast een nieuwsmedium is MediaTV ook een commercieel persbureau. De tekst en beelden zijn tegen betaling ook beschikbaar voor het gebruik in kranten, tijdschriften, websites en televisieuitzendingen.

De tarieven voor het gebruik van beeld zijn:

  • Tekst: €35,-
  • Foto: €285,-
  • Video: €1225,-
Bovenstaande tarieven gelden tenzij anders overeengekomen. Neem contact ons op voor afnamemogelijkheden voor uw medium.

Beleid

Het beleid met betrekking tot hetgeen MediaTV fotografeert en publiceert kunt u nalezen op deze pagina.