Een man is zaterdagmiddag gewond geraakt en aangehouden nadat hij zich ging bemoeien met een ruzie bij zijn buren in de Professor Teldersstraat in Vlaardingen. Bij de ruzie ontstond een handgemeen en er werd een ruit ingeslagen, vermoedelijk door de buurtbewoner die ingreep. Daarbij raakte hij gewond aan zijn arm.

Volgens een politiewoordvoerster was er in een woning een ruzie in de relationele sfeer. Een buurtbewoner greep bij deze ruzie in, daarbij ontstond een handgemeen. Ook werd er een ruit ingeslagen, vermoedelijk door de buurtbewoner.

De man liep vermoedelijk door het inslaan van de ruit verwondingen op aan zijn arm. Het ambulancepersoneel heeft de verwondingen behandeld. Daarna is de man aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Waar de ruzie in de woning precies over ging, wordt nog onderzocht.

De melding kwam in eerste instantie binnen als steekpartij, maar daar lijkt volgens de politie geen sprake van te zijn. De politie heeft wel een (steek)voorwerp in beslag genomen voor onderzoek.

PaI0vZ.jpg

F2g0F8.jpg

aN1BlC.jpg

LCwWOV.jpg