Donderdagmiddag is een man lichtgewond geraakt door een mes bij een uit de hand gelopen verkeersruzie. De politie is op zoek naar de verdachte.

Volgens betrokkenen fietste er een man op een fatbike over de stoep en duwde een man in zijn rug die op de stoep stond. Hierbij ontstond een ruzie met worsteling tot gevolg. Bij de worsteling haalde de man op de fatbike een mes tevoorschijn en probeerde het uiteindelijke slachtoffer in zijn nek te steken. Dit mislukte. Het slachtoffer raakte bij de worsteling wel lichtgewond aan zijn arm. Hier liep het slachtoffer een snijwond op. Hij kon ter plaatse worden behandeld.

Tijdens de worsteling waren er diverse omstanders die zich ermee bemoeide. Snel werd 112 gebeld en korte tijd later stonden meerdere politiewagens in de straat. De verdachte was ondertussen al op zijn fatbike gevlucht. Omstanders hadden een duidelijke foto kunnen maken van de verdachte en konden hiermee een signalement aan de politie overhandigen. Voor zover bekend is hij nog niet aangehouden.

GYmDB0.jpg

dbODij.jpg