In een verzending bij pakketbezorger UPS aan de Fortunaweg in Schiedam werden woensdagmiddag in 3 dozen 148 pakketjes met mogelijke drugs aangetroffen. Agenten met kogelwerende vesten stonden daarom rond het pand. Na onderzoek bleken de stoffen die in de pakketjes zaten niet strafbaar te zijn.

De koeriersdienst kreeg een verzending met een aantal kartonnen dozen binnen die door moest naar een andere locatie. Er werd gezien dat er in de dozen pakketjes zaten met stoffen die erg leken op cocaïne, de politie werd direct ingeschakeld. Volgens betrokkenen ging het om zo'n 148 pakketjes waar de stoffen inzaten.

De politie is ter plaatse gekomen voor onderzoek. Omdat het mogelijk om een flinke hoeveelheid drugs ging, hebben agenten in kogelwerende vesten de vondst tijdelijk bewaakt. De pakketjes zijn meegenomen voor onderzoek, waaruit bleek dat er in alle pakketjes stoffen zaten die niet strafbaar zijn.

"We dachten een drugsvondst gedaan te hebben, maar het blijkt dus niet te gaan om drugs", zegt een politiewoordvoerster. De pakketjes zijn weer teruggebracht en worden verstuurd naar het bezorgadres.

sYKsSg.jpg

66lD7a.jpg

yjfbb9.jpg

O7EJFB.jpg

6o2VQi.jpg