Een ruzie tussen scholieren is woensdagmiddag uitgelopen in een flinke vechtpartij op de Anna Paulownalaan in Vlaardingen. Volgens een getuige waren er zeker 10 jongeren aan het vechten. Daarbij stonden veel andere scholieren die onder andere aan het filmen waren. Veel politiewagens kwamen met spoed op de vechtpartij af.

De vechtpartij brak even voor 15:30 uur uit. Een jongen zou iets hebben gezegd over een andere jongen. Daar ontstond ruzie over, waarna er een flinke vechtpartij ontstond. Naast de scholieren die aan het filmen waren, zouden er ook messen bij de vechtpartij zijn gezien. Mensen die het zagen gebeuren belden naar alarmnummer 112. 

Bij aankomst van de politie waren verschillende scholieren er al vandoor gegaan. Een jongen was gewond aan zijn gezicht. Hij is nagekeken door het ambulancepersoneel. Agenten zijn onder andere naar de naastgelegen school gegaan waar de betrokken scholieren zich ophielden.

De politie heeft verschillende verklaringen opgenomen en heeft ook een jongen aangehouden. Meer aanhoudingen sluit de politie niet uit. 

dEM4wG.jpg

T8YB45.jpg

FoIbqp.jpg

b7Yn2V.jpg

5EmKgu.jpg