Een man is zaterdagmiddag nabij het Schoutplein in het centrum van Vlaardingen gestoken in zijn hals. De man liep een slagaderlijke bloeding op, op de grond en muren zit veel bloed.

De steekpartij vond rond 14:00 uur plaats. De verdachte sloeg na de steekpartij op de vlucht. Het slachtoffer vluchtte na de steekpartij Albert Heijn in. Bij de kassa’s stortte hij in elkaar. Toegesnelde agenten hebben zijn hals dichtgedrukt om te voorkomen dat de man nog meer bloed verloor. Daarnaast hebben agenten de man gereanimeerd. Hij is met een spoedtransport overgebracht naar het ziekenhuis.

Op de Markgraaflaan hield de politie een man aan voor een woning. Daarna werd de woning binnengevallen door het Team Parate Eenheid (TPE). Na onderzoek werd de aangehouden man weer vrijgelaten, hij was niet degene die de politie zocht. In het centrum is veel bloed te zien. De Albert Heijn is vanwege het incident gesloten. De recherche doet volop onderzoek naar de verdachte die op de vlucht is geslagen.

Update: De politie heeft zaterdagavond in Rotterdam een verdachte opgepakt voor deze steekpartij. De recherche doet verder onderzoek.

TThJ2m.jpg

wf90DQ.jpg

MWFpqD.jpg

JptWuV.jpg

dscCon.jpg

WNgiLg.jpg

0lrhnF.jpg