Op de A20 bij Maassluis in de richting van Rotterdam heeft donderdagavond een ongeval plaatsgevonden waarbij jonge vrouwen gewond zijn geraakt. Bij het ongeval klapte een auto met daarin zes vrouwen tegen de vangrail. De A20 werd volledig afgesloten.

Het ongeval vond even voor 22.30 uur plaats. Een auto met daarin zes vrouwen raakte van de weg en klapte in de vangrail. Vijf vrouwen raakten gewond. Er kwamen vijf ambulances en meerdere politiewagens op het ongeval af.  Het gaat om drie jonge vrouwen van 19, 21 en 22 jaar uit Maassluis, een 20-jarige vrouw uit Den Haag, een 21-jarige vrouw uit Gouda (de bestuurster van de auto) en een minderjarig meisje van 17 jaar uit De Lier. De 17-jarige was de enige die niet gewond raakte.

Het letsel van de slachtoffers varieert van lichte tot zware verwondingen. Er zijn vier slachtoffers overgebracht naar het ziekenhuis, waarvan twee met spoed. De A20 werd vanwege het ongeval volledig afgesloten in de richting van Rotterdam. De oorzaak van het ongeval is nog onbekend, daar doet de politie verder onderzoek naar. Volgens de politie reed de bestuurster niet onder invloed.

we7MpI.jpg

49tl8V.jpg

vacNVH.jpg

WpbvLR.jpg

LVIoex.jpg

kUzQdl.jpg