De ploeg van Feyenoord is zondagmiddag vertrokken vanaf het Maashotel naar De Kuip voor de bekerfinale tegen NEC. De wedstrijd gaat om 18:00 uur van start.

Het is een drukte van belang bij de Leuvehaven waar de bus met spelers en staf is vertrokken naar De Kuip. Daar zal om 18:00 uur afgetrapt worden voor de titel om de felbegeerde KNVB-beker. In het centrum van de stad zijn de bekende pleinen goed gevuld met voetballiefhebbers die de topper tussen beide ploegen gaan volgen op schermen. Mocht de club op Zuid de match winnen is maandag een groot feest om 12:00 uur op de Binnenrotte vanwege de huldiging van Feyenoord.

De wedstrijd verliep met incidenten op de tribunes tussen supporters, een wedstrijd die tijdelijk stilgelegd werd door rookoverlast van vuurwerk. In de tweede helft gingen beide elftallen voor 20 minuten de kleedkamers in vanwege brand in de stadiongracht waar een groot spandoek vlam vatte. Kort voor 20:30 uur klonk het laatste fluitsignaal en won Feyenoord de TOTO KNVB-beker door te winnen met 1-0 van de ploeg uit Nijmegen. Doelpuntenmaker was Igor Paixão. Hiermee is het de veertiende keer voor Feyenoord dat het de TOTO KNVB-beker wint in de clubhistorie.

wolgPf.jpg

NJ3KIo.jpg

OEQnAp.jpg