Kort na een confrontatie tussen twee groepen jongeren op het Ericaplein in Rotterdam-Zuid, werd een persoon aangetroffen met steekwonden op de Putselaan. Bij de confrontatie zou zijn gevochten en werd iemand met een vuurwapen gezien. Mogelijk staat de confrontatie en de steekpartij in verband met elkaar.

De politie werd rond 18:15 uur met spoed gestuurd naar het Ericaplein, daar werd gevochten tussen jongeren. Ook werd er iemand met een vuurwapen gezien. Toegesnelde agenten troffen het vuurwapen aan, maar alle jongeren waren gevlogen. Ook degene die met het vuurwapen zou hebben gestaan is niet meer aangetroffen. Het vuurwapen is in beslaggenomen.

Vlak voor 18:30 uur kwam een melding binnen op de Putselaan, daar was iemand aangetroffen met één of meerdere steekwonden. Mogelijk was dit het gevolg van de confrontatie tussen jongeren, die vlak daarvoor plaatsvond. Het slachtoffer is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis en is buiten levensgevaar. Er is iemand aangehouden voor betrokkenheid bij de steekpartij. De politie doet verder onderzoek. 

hmi1PB.jpg

6VTYwk.jpg

m2TTu3.jpg