In Hoogvliet is bij de Lampreistraat de politie massaal ingezet vanwege een melding van een bedreiging. Er zou sprake zijn van een vuurwapen, 1 persoon raakte lichtgewond en 2 personen zijn aangehouden.

Volgens buurtbewoners was het heel de avond al onrustig bij een flat aan de Lampreistraat. In een flat was een man lichtgewond geraakt aan zijn hoofd nadat hij was geslagen. Een ambulance kwam ter plaatse maar het slachtoffer hoefde niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis.

De politie was massaal ter plaatse en sprak met getuigen en betrokkenen van het incident. Bij het incident was mogelijk een vuurwapen in het spel. Verderop in de straat heeft de politie een man aangehouden. Het slachtoffer had een verwonding aan zijn hoofd wat toch bleef bloeden. Agenten hebben het slachtoffer verbonden waarna deze met eigen vervoer naar het ziekenhuis is gegaan.

Korte tijd later kwamen 8 politiewagens met spoed naar een woning aan de andere kant van de wijk in de Grondelstraat. Hier heeft de politie een woning betreden en is een tweede man aangehouden. De verdachte verzette zich hevig bij zijn aanhouding en moest door meerdere agenten onder bedwang worden gehouden.

Verder onderzoek naar het incident loopt.

QlE49l.jpg

sMYHwL.jpg

3yG4MV.jpg

niDhty.jpg