Op het fietspad langs de Delfshavense Schie heeft vanmorgen een steekpartij plaatsgevonden. Een 82-jarige man uit Maassluis raakte zwaargewond en moest gereanimeerd worden. Hij is met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. De politie hield in de omgeving een 46-jarige Pool aan.

Hulpdiensten werden massaal gealarmeerd. Naast de politie en meerdere ambulances kwamen ook de koninklijke marechausse, brandweer en het mobiel medisch team ter plaatse. Omstanders die de worsteling zagen plaatsvinden zijn direct begonnen met het verlenen van eerste hulp. Na zo'n 30 minuten is het slachtoffer met een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Over zijn huidige toestand is niets bekend.

De politie en recherche zijn ter plaatse en verrichten onderzoek. Het fietspad is tussen de Hoge Brug en het viaduct van de Giessenbaan afgesloten

Update:
De 82-jarige man uit Maassluis is zondag in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden. De aangehouden Pool zit nogsteeds vast. Mogelijk heeft de verdachte voorafgaand aan de steekpartij nog andere mensen aggresief benaderd. De politie doet verder onderzoek.

KwNLEw.jpg

qRisnN.jpg

XD4vey.jpg

0mm5XD.jpg

Y5JPcc.jpg

4YDI44.jpg

VBJnHq.jpg

cAcbnW.jpg

v3GZOQ.jpg

4pBpFk.jpg