In een loods aan de Zinkweg in Oud-Beijerland is een groot drugslab opgerold. De politie heeft zes verdachten aangehouden. De zwaarbewapende bewakingseenheid van de politie is ter plaatse om de ontmanteling te beveiligen.

Op vrijdagavond kreeg de politie een tip over een mogelijk drugslab in een loods. Het arrestatieteam kwam samen met de brandweer, waaronder het quick response team, ter plaatse. In de loods werd daadwerkelijk een drugslab aangetroffen waar synthetische drugs worden geproduceerd. Het zou gaan om een lab in de vierde categorie, een lab dat het meest professioneel is en de hoogste productiecapaciteit heeft.

In totaal zijn zes verdachten aangehouden. Vier verdachten bevonden zich in de loods en de aan de loods grenzende woning. Eén van hen wist te ontkomen en is niet veel later aangehouden toen hij langs de N217 stond te liften. Twee anderen zaten in een auto die bij de locatie wegreed toen de politie ter plaatse kwam.

De Landelijke Faciliteit Ontmantelen en SEON zijn ter plaatse om het drugslab te ontmantelen. Dat gaat naar verwachting de rest van de dag in beslag nemen.

c1buoC.jpg

Y3DRZZ.jpg

XU59Y6.jpg

0rFwIM.jpg

w1RL4C.jpg

OZ2TuR.jpg

gfxKq2.jpg

qfUkd5.jpg

GR8D1W.jpg