Zwaargewonde bij steekpartij Tinstraat Ridderkerk (video)

Zwaargewonde bij steekpartij Tinstraat Ridderkerk (video)

Maandagmiddag werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een steekpartij aan de Tinstraat in Ridderkerk. Hulpverleners troffen een gewond persoon aan. Het ambulancepersoneel werd bijgestaan door het Mobiel Medisch Team (MMT) bij de behandeling van het slachtoffer. De persoon werd met spoed overgebracht naar een ziekenhuis.

Tekstupdate (8 november 2016)
Maandagmiddag 7 november kregen meerdere mannen het met elkaar aan de stok in een pand aan de Tinstraat in Ridderkerk. Daarbij werd een 40-jarige man uit Den Haag gestoken. In het pand bleek een illegaal lab voor de productie van illegale medicatie te zitten. De politie hield al snel na de melding drie mannen aan. Deze zijn dinsdag heengezonden. Rechercheurs zijn bezig met het onderzoek naar de achtergronden van de vechtpartij en het gevonden lab. 

Rond het middaguur kwam de melding van de vechtpartij op de Tinstraat bij de politiemeldkamer binnen. Een 40-jarige man raakte daarbij gewond en liep meerdere steekwonden op. Hij werd aanspreekbaar vervoerd naar het ziekenhuis.  Direct na aankomst van de politie, kregen de agenten van getuigen de informatie dat er na de onenigheid een voertuig was weggereden richting de A16. Deze werd al snel getraceerd in Rotterdam-Schiebroek waar de drie inzittenden op de Maskerbloemstraat werden aangehouden. Deze mannen, in de leeftijd van 41, 52 en 61 jaar, zijn de afgelopen uren verhoord. Ook heeft de politie camerabeelden veilig gesteld, net als andere sporen. Uit alle informatie komt naar voren dat het drietal niet verantwoordelijk was voor de vechtpartij. Dinsdagmiddag verlieten zij dan ook het politiebureau.

Illegaal lab
In het pand troffen agenten een illegaal lab aan voor het produceren van illegale medicatie. De politie heeft het pand afgesloten voor onderzoek en rechercheurs zijn bezig met het achterhalen van de achtergronden. Daarbij zijn zij ook op zoek naar de daders van het steekincident.