Woningoverval Pluvierstraat Capelle aan den IJssel (video)

Woningoverval Pluvierstraat Capelle aan den IJssel (video)

Een vrouw en haar zoon zijn donderdagochtend in hun woning aan de Pluvierstraat in Capelle aan den IJssel overvallen door een man met een vuurwapen. Niemand raakte hierbij gewond. De verdachte is er zonder buit vandoor. Even voor half negen ’s morgens belde een man aan bij de woning. Toen de bewoonster open deed, werd zij direct bedreigd met een vuurwapen. De man kwam de woning binnen. De vrouw vluchtte met haar zoon een kamer in. Even later zagen zij kans om het huis uit te vluchten en de politie te alarmeren.

Omdat onduidelijk was of de verdachte nog in de woning aanwezig was, zette de politie het gebied rond de woning af en heeft het arrestatieteam de woning doorzocht. Hier werd niemand aangetroffen. Ook in de omgeving is naar de verdachte gezocht, onder andere met de politiehelikopter, maar niemand aangetroffen. De politie is een onderzoek gestart.

Signalement
Het zou gaan om een negeroïde man met een fors postuur, draagt een blauw/zwarte jas met een donkere broek en een sjaal. Hij is ongeveer 1,70m lang.

Getuigenoproep
Heeft U iets gezien, dan wil de politie graag met U in contact komen.