Woningoverval De La Reystraat Rotterdam

Woningoverval De La Reystraat Rotterdam

Maandagochtend hebben drie mannen een woning aan de De La Reystraat in Rotterdam overvallen. De daders zijn er met een onbekende buit vandoor. De bewoners werden maandagochtend, terwijl zij nog lagen te slapen, verrast toen er opeens drie mannen in hun huis stonden. De 45-jarige man, 36-jarige vrouw en hun 15-jarige zoon werden bedreigd met een wapen en vastgebonden. 

Vervolgens doorzochten de mannen het huis op zoek naar waardevolle spullen. De mannen gingen er met een nog onbekende buit vandoor. Pas nadat de bewoners zich los wisten te maken, konden zij de politie alarmeren. De politie is direct een zoekactie gestart naar de drie donkergetinte mannen. Hierbij is ook de hulp van omwonenden gevraagd via Burgernet. Om getuigen te vinden, zal nog een buurtonderzoek worden gehouden. 

Heeft u maandagochtend in de omgeving van de De La Reystraat (Afrikaanderwijk, Rotterdam-Zuid) iets bijzonders gezien of gehoord of heeft u informatie die van belang kan zijn, vragen wij u te bellen met 0900-8844. Als u liever anoniem blijft, kunt u ook bellen met M. via 0800-7000.