Woningbrand.nl

Woningbrand.nl

Jaarlijks rukt de brandweer vele keren uit voor het bestrijden van branden in woningen. De ene brand kan kleine gevolgen hebben maar de andere kan het gevolg hebben dat mensen dakloos raken.

Via deze website en of kranten worden vaak de nieuws berichten over dit soort branden verspreid. Maar wat gebeurt er na dat de brandweer stichting SALVAGE heeft ingelicht. Dit laatste punt is bijna voor iedereen niet bekend. Wat gaat SALVAGE doen nadat de brandweer en politie het pand aan hen overgedragen heeft.

Sinds kort is er een website in de lucht www.woningbrand.nl op deze website word het eigen verhaal verteld van iemand uit Sliedrecht die haar huis kwijt raakt door brand.


28-12-05 rond 03:06 wordt de Sliedrechtse brandweer gealarmeerd voor brand aan de Emmastraat. Als de brandweer eenmaal ter plaatse komt slaan de vlammen al uit het dak.
De bewoner is opdat moment buiten. Na een paar uur is de band onder controle en wordt de schade goed zicht baar. (zie foto hier onder)


Met deze website wil de eigenaar informatie geven over de verzekering, slachtoffer hulp maar wil ze ook de ervaringen van andere delen.