Weer autobrand Maassluis

Weer autobrand Maassluis

Weer is het raak op zondag in Maassluis. Dit keer was het raak op de Keucheniusstraat, daar woede afgelopen nacht een brand in een voertuig. het voertuig raakte hierdoor flink beschadigt.

De politie heeft na getuigenverklaring een onderzoek in gesteld in de directe omgeving naar de mogelijke verdachte maar helaas zonder resultaat. Wel troffen de brandweerlieden een duidelijk spoor aan van brandstichting. Zo liep er een spoor benzine naar het voertuig toe.

Dit is niet de eerste keer dat er auto’s in brand hebben gestaan. Zo stond er op 26 maart in de nacht van zondag op maandag brand op de Vermeerlaan. Hierbij raakte diverse voertuigen beschadigt door brand. (http://www.mediatv.nl/reportage.php?r=470)

Op 12 februari, in de nacht van zondag op maandag brak er brand uit in een auto aan de van de Helstplein. (http://www.mediatv.nl/reportage.php?r=353)

Nog geen dag later word er weer een brand gemeld dit keer aan de Haven hierbij brandde één voertuig volledig uit en raakte een ander voertuig beschadigt. Een dag later kwam de politie met een getuigenoproep, die op de dag van vandaag helaas nog geen resultaat heeft opgeleverd. (http://www.mediatv.nl/reportage.php?r=359