Vrouw zwaargewond na schietpartij en schutter overleden Wolphaertsbocht Rotterdam (video)

Vrouw zwaargewond na schietpartij en schutter overleden Wolphaertsbocht Rotterdam (video)

Op de Wolphaertsbocht in Rotterdam is dinsdagochtend om 8.30 uur een vrouw neergeschoten na een ruzie op straat met een man. Vanwege de ernst van het letsel werden meerdere ambulances en een traumateam ter plaatse gestuurd. De vrouw van 21 werd met zeer ernstig letsel naar een ziekenhuis vervoerd. 

De vrouw en de verdachte wonen in hetzelfde portiek. De politie is een uitgebreid onderzoek gestart naar de schietpartij en heeft een deel van de straat afgesloten. Een arrestatieteam van politie kwam ter plaatse om een instap te doen in een woning waar de verdachte 79-jarige man zich wist op te houden. Dit was niet ver van de plaats waar de man de vrouw beschoot.

De man kwam echter op aandringen van de politie niet zijn woning uit. Daarna klonk een schot in de woning. De man schoot zichzelf in het lichaam. Zwaargewond werd hij in het huis aangetroffen. Hij werd met spoed naar het ziekenhuis vervoerd waar de man overleed. Agenten hebben niet geschoten.

De politie doet verder onderzoek en heeft onder andere de Forensische Opsporing laten komen om bewijsstukken veilig te stellen.