Vrouw zwaargewond na aanrijding met vrachtwagen nabij Zuidplein (video)

Woensdagochtend is een vrouw zwaargewond geraakt na een aanrijding op de Gooilandsingel in Rotterdam-Zuid. Het slachtoffer werd rond 08:45 uur op een zebrapad geschept door een vuilniswagen, het ongeluk gebeurde ter hoogte van het Metroplein, waar naast de metro ook de bussen stoppen.

Brandweerlieden hebben het slachtoffer welke onder de vuilniswagen terecht kwam weten te bevrijden: zij is na stabilisatie door medisch personeel waaronder het Mobiel Medisch Team met zwaar beenletsel en middels een spoedtransport overgebracht naar het ziekenhuis. De politie is ter plekke een onderzoek gestart naar de toedracht van de aanrijding, als gevolg hiervan is het busverkeer enige tijd gestremd geweest.

De chauffeur van de vuilniswagen is meegenomen naar het politiebureau voor verder verhoor. Reizigers die getuigen waren van het ongeval krijgen indien gewenst passende hulp aangeboden. De vuilniswagen wordt na het onderzoek ter plekke overgebracht naar het politiebureau waar het onderzoek zal worden voortgezet.

lxoxZD.jpg

XCDF15.jpg

BxoRuM.jpg

p9rr1L.jpg

yu2aQg.jpg