Vrouw omgekomen na aanrijding

Vrouw omgekomen na aanrijding

De politie onderzoekt de toedracht van een aanrijding met dodelijke afloop. Op de kruising van de Deltaweg en de Van Beethovensingel kwamen twee auto's zaterdag aan het eind van de middag rond kwart voor zes met elkaar in botsing.

Een auto (met vier inzittenden) kwam vanaf de Van Beethovensingel en wilde op de kruising met de Deltaweg linksaf slaan. Een op de Deltaweg rijdende auto die voor de bestuurder van de eerst genoemde auto van links kwam, botste tegen de andere auto aan. Bij deze botsing kwam een 76-jarige vrouw uit Vlaardingen om het leven. De bestuurder, een 78-jarige man uit Vlaardingen, en nog een twee passagiers uit Vlaardingen, een 74-jarige vrouw en een 79-jarige man, zijn gewond overgebracht naar diverse ziekenhuizen (Holy, Schieland en het EMC) voor behandeling.
De bestuurder (een 29-jarige man uit Schiedam) die op de Deltaweg reed, is met agenten meegegaan naar een politiebureau voor nader onderzoek. De technische ongevallendienst van de politie onderzoekt de toedracht.