Vrouw met rollator aangereden (update & video)

Vrouw met rollator aangereden (update & video)

Op de Deltalaan net voorbij de seniorenflat Rijnstate heeft donderdag rond 19.15 uur een ongeluk plaatsgevonden. Daarbij is een oudere vrouw zwaargewond geraakt. De bejaarde vrouw stak met haar rollator bij het zebrapad over, toen een automobiliste haar schepte. Deze vrouw is aangehouden.

Vermoedelijk reed de automobiliste te hard om nog tijdig te kunnen remmen. Het mobiel medisch team was vrij snel op de plaats van het ongeluk. Volgens medewerkers van het traumateam is 'de situatie ernstig' en moest de vrouw gestabiliseerd worden om te kunnen vervoeren. De zwaargewonde dame is overgebracht naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam.

De politie stelt een uitgebreid onderzoek in naar de oorzaak van het verkeersongeluk. De Deltalaan in de richting Papendrecht is voor het verkeer tot zeker 21.00 uur afgesloten in verband met onderzoek van de Regionale Verkeersondersteuning.

Update 1 maart 2009 - De 86-jarige vrouw uit Sliedrecht die 26 februari rond 19.15 uur ernstig gewond raakte bij een ongeval op de Deltalaan in haar woonplaats is zaterdagmiddag overleden. De vrouw had bij de aanrijding verwondingen opgelopen aan haar been en hoofd. Vanaf dat moment lag zij in kritieke toestand in het ziekenhuis. Daar is zij zaterdag overleden. De politie onderzoekt op dit moment nog de toedracht van het ongeval.