Vrouw levensgevaarlijk gewond na straatroof in Rotterdam

Vrouw levensgevaarlijk gewond na straatroof in Rotterdam

De politie zoekt getuigen van een straatroof waarbij woensdag een 62-jarige vrouw levensgevaarlijk gewond raakte. De straatroof vond plaats op de Vlietlaan in Rotterdam-Oost. Even voor 14.00 uur stelden inzittenden (twee mannen, twee vrouwen) van een zwarte Volvo S40 met een Duits kenteken een vraag aan het slachtoffer. Dat was ter hoogte van de Albert Heijn op de Vlietlaan. Terwijl de vrouw zich behulpzaam naar de auto boog, rukte een van de inzittenden aan de ketting om haar hals.

De auto reed vervolgens hard weg in de richting van de Gerdesiaweg. Het slachtoffer werd een paar meter meegesleurd en kwam ten val. Ze raakte ernstig gewond aan haar hoofd en is naar het ziekenhuis gebracht. Het slachtoffer is nog in levensgevaar. De auto van de verdachten werd even later teruggevonden op het Noordeinde in Rotterdam.

De politie doet onderzoek naar deze straatroof. Was u getuige van de straatroof op de Vlietlaan, heeft u de verdachten gezien op het Noordeinde of weet u naar wie de politie op zoek is? Belt u dan a.u.b. met 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Belt u dan met 0800-7000.