Voetganger gewond na aanrijding met auto Rotterdam-Ommoord

Op de John Mottweg is woensdagavond een voetganger geschept door een auto. Even na 22:00 ging het mis op het zebrapad ter hoogte van de kruising John Mottweg met de Stamroos.

Een automobilist die uit de richting van de President Rooseveltweg kwam zag niet dat een dame bij het zebrapad ging oversteken. De klap was hard en het slachtoffer kwam zeker 7 meter voorbij het zebrapad neer. Het slachtoffer was aanspreekbaar maar had wel letsel aan de been en mogelijk aan het hoofd. Een toevallig passerende ambulance heeft de eerste hulpverlening gedaan tot de collega's ter plaatse waren.  

Het slachtoffer is uiteindelijk zonder spoed vervoerd en de politie heeft de bestuurder, een heer op leeftijd, met zijn eigen auto naar huis gebracht.

Ten tijde van het incident heeft verkeer afkomstig vanaf de President Rooseveltweg hinder ondervonden omdat de weg was afgesloten. Desondanks waren er een paar brutale bestuurders die fietspad en/of de berm namen om toch voorbij het incident te komen. Omdat het beeld duidelijk was heeft de politie besloten om geen VOA te laten komen (verkeers ongevallen analyse dienst van de politie). De weg was na ongeveer 25 minuten weer vrij.

UyVgcm.jpg

QjsSpP.jpg

xfBpcT.jpg