Voetganger geschept op de Prinsenlaan Rotterdam

Zaterdagavond omstreeks 22:00 uur is er op de Prinsenlaan in Rotterdam een voetganger bij een oversteekplaats geschept door een auto en 20 meter verderop terechtgekomen.

Ten tijde van het ongeval werd de Prinsenlaan in beide richtingen afgesloten voor al het auto verkeer tussen de Koningslaan en het Samuel Esmeijerplein. FO verkeer is ter plaatse gekomen om uitgebreid onderzoek te doen naar het incident.

FO verkeer (Forensische Opsporing Verkeer) is een gespecialiseerde afdeling binnen het team van forensische opsporing die uitgebreid onderzoek doet bij ernstige verkeersongevallen.Hierbij wordt onder andere gekeken naar remsporen, krassporen, voertuig- en slachtofferposities. Dit wordt allemaal fotografisch vastgelegd om een snelheidsberekening te kunnen doen en een reconstructie te maken van wat er precies gebeurd is. Het is nog onbekend met welk letsel de voetganger is overgebracht naar het ziekenhuis.

In verband met het uitgebreide onderzoek waren er tientallen automobilisten die moesten omrijden. Om klokslag 00:00 uur werd de weg weer vrijgegeven.

 

AaidZd.jpg

DvqEwh.jpg

M360Cy.jpg

H8DzSK.jpg

QcGyoB.jpg

09QeU1.jpg