Voetballer lost schot op veld (update)

Voetballer lost schot op veld (update)

Bij een voetbalwedstrijd van RVV Kocatepe aan de Oldegaarde heeft een speler zondagmiddag op het veld met een vuurwapen in de lucht geschoten. Vermoedelijk ontstond er onenigheid waarna een speler van de Zwarte Pijl het veld af liep en uit zijn tas een vuurwapen te voorschijn haalde.

Na het schot maakte hij zich uit de voeten. Volgens de voorzitter van Kocatepe ging het om een speler van de tegenstanders. De politie is naar hem op zoek, een medespeler is meegenomen om over de schietpartij gehoord te worden.

Update 03-12-2008

De politie heeft een 20-jarige Rotterdammer aangehouden. De man wordt verdacht van het lossen van enkele schoten op een voetbalveld aan de Oldegaarde. Deze schoten werden afgevuurd naddat er onenigheid langs het veld ontstond. Hierbij raakte niemand gewond. Dinsdag meldde de verdachte zich aan het eind van de middag op een politieburau aan de Schiedamseweg.

Hier werd hij direct aangehouden voor verhoor en ingesloten. Het wapen waarmee vermoedelijk geschoten is, droeg hij over aan de politie. Dit is in beslag genomen voor onderzoek. De recherche doet verder onderzoek naar de toedracht van het incident.