VKV City Racing dendert door Rotterdam

VKV City Racing dendert door Rotterdam

Coureur Max Verstappen is klaar voor de VKV City Racing in de Maasstad. Vrijdag reed de Limburge F1 snelheidsduivel al met zijn auto wat testronden om te wennen aan het asfalt. Op een enkele hobbel na was hij zeer te spreken over de wegen. Vele coureurs gaan zondagmiddag van start tijdens de race, welke tot een groots evenement is uitgegroeid in Rotterdam. 

Verstappen beloofde er een mooie show van te maken zondagmiddag. Ook zijn er nostalgische auto's te bewonderen. Maar ook clown Bassie trekt veel bekijks met zijn auto en caravan. Het geheel is omlijst met veel feestelijkheden in de stad en is er een demoteam van de Koninklijke Luchtmacht aanwezig welke demo's verzorgt met een apache. Defensie is ook met andere onderdelen aanwezig. Tim en Tom Coronel en Robert Doornbos zijn ook aanwezig en zullen met de bolide het publiek gaan trakteren op spectaculaire drifts.

Voor wie van snelheid houdt is de City Racing het evenement om naar toe te gaan. Het gehele programma is te lezen op cityracing.nl