Visser vermist

Visser vermist

De politie zoekt een onbekende visser die op woensdagavond 6 augustus 2008 op de Hooikade in Dordrecht was. Hij was aan het vissen op de hoek van de rivier en de toegang naar de Tweede Haven van Dordrecht. Een getuige vertelde dat hij hem rond 20.30 uur opeens niet meer zag.

De visspullen lagen nog wel aan de kant maar opvallend was dat de hengel er niet meer was. De getuige besloot naar het politiebureau aan de Groenmarkt in Dordrecht te gaan en daar het verhaal te vertellen.

De politie waarschuwde een duikteam van de Dordtse brandweer omdat het natuurlijk niet uitgesloten is dat de visser in het water is verdwenen. Duikers doorzochten de wal van de rivier de Oude Maas en de toegang naar de recreatiehaven maar vonden niets. Een schip van het Korps landelijke politiediensten dregde nog in de buurt.

Tot op heden is erbij de politie niemand als vermist opgegeven. De politie zoekt mensen die de visser ook op woensdagavond hebben gezien en mogelijk meer informatie hebben. Het zou gaan om een man van ongeveer 20/25 jaar. Verder is er niets bekend. De mogelijkheid bestaat ook dat de onbekende visser zijn spullen achtergelaten heeft. Dan verzoekt de politie of deze man zich direct meldt bij haar. Het telefoonnummer van de politie is 0900-8844 (lokaal tarief).