Vijf gewonden bij massale steekpartij in Dordrecht (video)

Bij een massale steekpartij in Dordrecht zijn ten minste vijf gewonden gevallen. Vier van hen zijn naar het ziekenhuis vervoerd, één persoon is ter plekke behandeld. De politie heeft vijf aanhoudingen verricht en twee auto's in beslag genomen.

Rond 1:00 uur werden de politie en meerdere ambulances gealarmeerd voor een steekpartij op een parkeerplaats op de Doctor L.L. Zamenhoflaan in Dordrecht. Vanaf die locatie zijn twee slachtoffers naar het ziekenhuis overgebracht. Niet kort daarna werd ook op het Koningspleinhof een steekpartij gemeld, waar naast meerdere ambulances ook het mobiel medisch team gealarmeerd werd. Slachtoffers van de steekpartij op de Doctor L.L. Zamenhoflaan zijn naar dit adres gereden en hebben daar de hulpdiensten gealarmeerd. Vanaf deze locatie zijn twee gewonden naar het ziekenhuis overgebracht. Eén persoon is direct behandeld aan zijn verwondingen.

De politie laat weten dat beide steekpartijen gerelateerd zijn. Op het Koningspleinhof zijn twee auto's in beslag genomen. De forensische opsporing doet onderzoek bij eveneens twee auto's op de Doctor L.L. Zamenhoflaan.

Doctor L.L. Zamenhoflaan Dordrecht:

RuXubi.jpg

kl7lcf.jpg

nr5ung.jpg

ElFv7s.jpg

0a8nqj.jpg

0BZzGC.jpg

Ie17ax.jpg

Koningspleinhof Dordrecht:

elVb8t.jpg

3RzjmI.jpg

oMZJFb.jpg

3xY6Wj.jpg

lLazYA.jpg

tP6lJT.jpg

g0KkKn.jpg