Vijf aanhoudingen in onderzoek ongeregeldheden Bekerfinale Feyenoord-Utrecht

Vijf aanhoudingen in onderzoek ongeregeldheden Bekerfinale Feyenoord-Utrecht

De politie heeft vorige week vijf verdachten aangehouden in het onderzoek naar de vechtpartijen tussen de supportersgroepen van Feyenoord en FC Utrecht tijdens de KNVB Bekerfinale op zondag 24 april.

Aanhoudingen
De vijf mannen, 34 jaar uit Utrecht, 32 jaar uit Abcoude, 19 jaar uit De Bilt, 43 jaar uit Wijk bij Duurstede en 22 jaar uit Nieuwegein, zijn aangehouden voor poging zware mishandeling dan wel openlijke geweldpleging. Ze zijn weer in vrijheid gesteld en moeten zich op een later moment verantwoorden bij de rechter. Daarnaast hebben er vier mensen een boete opgelegd gekregen variërend tussen de 200 – 300 euro voor het afsteken van vuurwerk danwel voorhanden hebben van vuurwerk.

Melden
Ook tijdens de zomermaanden gaat het onderzoek onverminderd door. Hebt u iets gezien of was u betrokken bij de confrontaties? Dan vragen de politie en het OM u zich te melden bij de politie in Utrecht of Rotterdam. Er is beeldmateriaal van de gebeurtenissen. Op dit moment staan de beelden ter herkenning op de interne communicatiekanalen van de politie. Mocht dat niet leiden tot de identiteit van de verdachten dan worden de beelden mogelijk extern getoond. Dat zal dan waarschijnlijk pas na de vakantie gebeuren.

Een link naar het artikel van toen, vindt U hier.