Vier angstige mannen vluchtten voor lieve hond op de Innsbruckweg

Vier angstige mannen vluchtten voor lieve hond op de Innsbruckweg

Wijkagent Rein Hendriks en zijn collega van de politie Rotterdam kregen vrijdagavond wel een hele bijzonder melding. De meldkamer stuurde hen naar de Innsbruckweg op bedrijventerrein Rotterdam Noordwest. De meldkamer had een telefoontje gekregen van vier angstige mannen die op een vrachtwagen waren geklommen om aan een hond te ontsnappen. De hond was ontsnapt bij zijn baasje. 

Toen Rein en zijn collega ter plaatse kwamen zijn zij direct opzoek gegaan naar de hond. Zou die hond nu echt wel zo angst aanjagend zijn? Zo angstaanjagend was het hondje nu ook weer niet. Ze hadden de hond heel snel te pakken en in de politieauto gezet. De hond was gewoon lief en had niks kwaads in de zin. De vier mannen konden hierna weer van de vrachtwagen afklimmen. Zij zullen vast thuis wel een sterk verhaal hebben over hun avontuur.

En de hond? Die is door de politieagenten thuisgebracht bij zijn baasje en maakt het goed. De politieagenten kunnen nog steeds niet begrijpen waarom de mannen zo bang waren geworden van deze trouwe viervoeter. 

Rein Hendriks is wijkagent van Schiedam Nieuwland-Noord en 's-Gravelandsepolder. Volg hem via Twitter; @RA_Hendriks