Vandaag in 'Bureau Rijnmond’ op RTV Rijnmond

Vandaag in 'Bureau Rijnmond’ op RTV Rijnmond

Donderdag 26 mei a.s. zal politie en OM opnieuw de hulp vragen van de kijker van 'Bureau Rijnmond', in een poging 5 misdrijven op te lossen. ‘Bureau Rijnmond’ is het regionale opsporingsprogramma op TV Rijnmond dat elke donderdag wordt uitgezonden.

Fatale brand aan de Gruttostraat in Hellevoetsluis .
In de nacht van donderdag op vrijdag 20 mei woedde in de Gruttostraat in Hellevoetsluis in een woning een felle brand. Een bejaard echtpaar, de bewoners van het pand, werd korte tijd later dood in de woning aangetroffen. Politie en brandweer begonnen een sporenonderzoek naar het ontstaan van de brand. Daaruit kunnen nog geen conclusies worden getrokken. Om alle beschikbare informatie zo snel mogelijk nader te kunnen onderzoeken is een TGO-team ingericht. Al een aantal keer werd de hulp van het publiek ingeroepen en dat gebeurd nu ook in ‘Bureau Rijnmond’.

Dit is één van de zaken die donderdag in de uitzending zit. Daarnaast aandacht voor een straatroof van 19 maart jl. op de Lange Hilleweg in Rotterdam, een inbraak in een woning aan de Schiedamseweg in Rotterdam en een overval op een filiaal van de Albert Heijn aan de Statenweg, ook in Rotterdam.

Doodgestoken krantenbezorgster Pasteursingel Rotterdam .
En opnieuw aandacht voor het steekincident aan de Pasteursingel van 13 mei. Agenten troffen rond 5.15 uur een zwaargewonde vrouw aan op straat. Het slachtoffer, de 51-jarige Anita van Dijk is later aan haar verwondingen bezweken. De politie werkt met man en macht aan deze zaak en kan de hulp van de kijker van Bureau Rijnmond goed gebruiken.

‘Bureau Rijnmond’ is donderdagmiddag rond 17.20 uur te zien op RTV Rijnmond en wordt vervolgens elk uur herhaald tot de volgende dag 17.00 uur.