Vanavond stille tocht voor eigenaren Asian Glories

Vanavond stille tocht voor eigenaren Asian Glories

Maandagavond wordt er een stille tocht gehouden voor de omgekomen eigenaren van het restaurant Asian Glories. Zij samen en vele anderen kwamen in de Oekraïne om bij het verschrikkelijke luchtvaartincident. Niet alleen Rotterdam, maar de hele wereld rouwt om de dood van 298 passagiers. Het toestel steeg op vanaf Amsterdam en had als eindbestemming Maleisië. Helaas werd dit einddoel nooit bereikt.

Op vele plekken zijn al diensten gehouden en rouwplekken ingericht om het verlies te kunnen verwerken. In Rotterdam werd aan de Leeuwenstraat, waar Jenny Loh en Shun Po Fan hun zaak jarenlang runden, met de dag duidelijker dat er veel om hun gegeven werd. De bloemen stapelen zich daar op. Vele kunnen niet begrijpen dat deze horecaondernemers met hart en ziel er niet meer zijn. Ook de moeder van Jenny zat in de vliegtuig.

De collega's van het restaurant hebben in overleg met Kevin, de zoon van het omgekomen stel, besloten dat maandagavond om 19:00 uur een stille tocht wordt gehouden. Deze vertrekt vanaf het Schouwburgplein en zal eindigen voor het restaurant. Een ieder wordt verzocht uit respect witte kleding te dragen en witte bloemen mee te nemen.

Zoon Kevin concentreert zich op het voortzetten van beide zaken en wordt daarin op vele manieren gesteund.