Vanavond in Opsporing Verzocht: Veel vragen over de laatste uren van Yasmeen

Vanavond in Opsporing Verzocht: Veel vragen over de laatste uren van Yasmeen

Op 12 februari werd in de bossen van het Drentse Ruinen het lichaam gevonden van de sinds 25 januari in Rotterdam vermiste Yasmeen. De vrouw is door een misdrijf om het leven gekomen, haar man is aangehouden als verdachte van dit misdrijf, maar de politie heeft nog vele vragen. Daarom wordt in het programma Opsporing Verzocht dinsdag 7 april uitgebreid aandacht aan deze zaak besteed.

Nog steeds is niet duidelijk wanneer Yasmeen om het leven is gebracht, noch hoe zij in Drenthe is gekomen. Vermoedelijk is de vrouw in de auto van haar man naar Drenthe gebracht. De politie zoekt getuigen die deze auto (of mogelijk nog een andere auto} hebben gezien. Dat kan zowel aan het eind van de zondagmiddag 25 januari geweest zijn, als ook midden in die nacht. Naar het nu lijkt is de auto die dag twee keer van Rotterdam naar Ruinen gereden. De routes van de auto worden in beeld gebracht.

Wie heeft Yasmeen nog gezien?
Maar de politie is ook op zoek naar mensen die Yasmeen voor het laatst hebben gezien, in Rotterdam of elders en al dan niet in het bijzijn van haar kinderen. Bovendien is de politie nog steeds op zoek naar bezittingen van Yasmeen. Nog vorige week werd daarnaar onderzoek gedaan op twee locaties in Ruinen.

Opsporing verzocht
In Opsporing Verzocht van 7 april wordt onder meer aan de kijkers gevraagd wie Yasmeen op zaterdag 24 of zondag 25 januari nog heeft gezien, er wordt informatie over de gebeurtenissen van dat weekeinde gegeven en kijkers wordt gevraagd wie die dagen in Ruinen iets opvallends heeft gezien. Opsporing Verzocht wordt uitgezonden op NPO 1 en begint om 20.30 uur. Op woensdag wordt de herhaling op NPO 2 om 11.40 uur uitgezonden.