Update: Fietster zeer ernstig gewond na aanrijding met doorrijder in Rotterdam (video)

Update: Fietster zeer ernstig gewond na aanrijding met doorrijder in Rotterdam (video)

Een fietsster is zaterdagochtend zeer ernstig gewond geraakt toen zij op de kruising van de Mathenesserlaan met de Hooidrift in Rotterdam werd aangereden door een personenauto. De vrouw stak op het moment van de aanrijding de Mathenesserlaan over. 

De automobilist is na het ongeval doorgereden. De hulpdiensten waaronder een Mobiel Medisch Team kwamen ter plaatse om medische hulp aan de vrouw te verlenen. Zij is in kritieke toestand overgebracht naar een ziekenhuis. De politie is ter plaatse een sporenonderzoek gestart. Men is op zoek naar een kleine grijze personenauto met in ieder geval zware schade aan de voorruit en aan een koplamp.

Update 14:30:

De auto die vermoedelijk betrokken was bij de aanrijding met de fietsster vanmorgen vroeg is aangetroffen in de Veelzigtstraat in Rotterdam. De auto is door de politie afgesleept om te onderzoeken op sporen. De forensische opsporing is momenteel druk bezig met onderzoek. Het onderzoek richt zich er tevens op wie er achter het stuur heeft gezeten ten tijde van het ongeluk.