Uitslaande brand verwoest flatwoning Parnassialaan Hellevoetsluis

Uitslaande brand verwoest flatwoning Parnassialaan Hellevoetsluis

Zondagochtend in alle vroegte werd de brandweer gealarmeerd voor een gebouwbrand op de Parnassialaan in Hellevoetsluis. Gezien de meldingen werd er al snel opgeschaald naar middelbrand. Naast de brandweer en politie werden er ook diverse ambulances en de Lifeline 1 opgeroepen. 

Ter plaatse bleek dat er een uitslaande brand woedde op de tweede etage van een flatwoning. De brandweer had de brand snel onder controle maar kon niet voorkomen dat de woning geheel uitbrandde. Omliggende woningen liepen rookschade op. 

De brandweer heeft de omliggende woningen gecontroleerd op doorslag en of er nog mensen in de woningen waren. Ook werden de etages boven de brandende woning gecontroleerd door de brandweer. Enkele mensen werden door de brandweer naar buiten begeleid en ter plaatse door ambulancepersoneel nagekeken. Voor zover bekend raakte er niemand gewond en werd de traumahelikopter gecanceld. 

Na een klein uur werd door de brandweer het sein "brand meester" gegeven. Het is niet bekend hoe de brand in de woning is ontstaan.