Twintigtal schoten gelost bij schietpartij Abraham van Stolkweg Rotterdam

De politie is woensdagnacht een groot onderzoek gestart naar aanleiding van een schietpartij op de Abraham van Stolkweg in Rotterdam. Omstreeks 01:30 uur kreeg de politie een melding van een getuige die een salvo aan schoten hoorde en vervolgens veel gegil.

Meerdere eenheden van de politie startten direct met een zoekactie en troffen onder het viaduct wat vanaf de Abraham van Stolkweg naar de ingang van het Roel Langerakpark loopt een twintigtal aan hulzen aan. In de omgeving is gezocht naar de schutter(s) en een eventueel slachtoffer, beiden zijn niet meer aangetroffen.

Agenten hebben een groot plaats delict gevormd en de forensische opsporing verricht onderzoek naar de schietpartij waarbij is geschoten met een zwaar kaliber, vermoedelijk een semi-automatisch wapen. Onderzoek zal moeten uitwijzen wat er aan de schietpartij vooraf is gegaan.

Het is woensdagnacht de tweede schietpartij in de regio Rotterdam, in de wijk Ommoord raakte een man ernstig gewond nadat hij in zijn gezicht werd geschoten.

 

iRx5TH.jpg

JJr4PW.jpg

CPiAwZ.jpg

f8frTJ.jpg