Tweede pick-up van loodgieter opgeblazen, ook woning vernield Koninginnestraat Vlaardingen (video)

Op de Koninginnestraat in Vlaardingen is een pick-up van een loodgietersbedrijf opgeblazen. Eerder deze week gebeurde dit met eenzelfde voertuig. Ook is een woning met daarop reclame van het bedrijf vernield.

Politie en brandweer werden rond 4:30 uur gealarmeerd nadat omwonenden een harde knal hadden gehoord. Ook werd rook waargenomen. Van brand bleek geen sprake te zijn. Wel is grote schade ontstaan. Onderdelen van de pick-up liggen door de hele straat verspreid. Een groot onderdeel is op het dak van een naastgelegen woning beland. Die woning liep daarnaast flinke schade op door de explosie. Onder andere meerdere ruiten zijn gesneuveld. Aan het begin van de straat is bij een woning een ruit vernield. Glasscherven liggen daar op straat.

In de nacht van maandag op dinsdag werd eveneens een pick-up van het loodgietersbedrijf opgeblazen met een explosief. Dat gebeurde op de Gretha Hofstralaan in Vlaardingen. De politie heeft de zaak in onderzoek. De forensische opsporing en het team explosieven veiligheid zijn ter plaatse om sporen veilig te stellen.

16fBgm.jpg

1krW7X.jpg

fPLIlO.jpg

No9955.jpg

DudVQZ.jpg

flFnZf.jpg

PLOXX9.jpg

3xLYcU.jpg

sj2KbL.jpg

iCSne2.jpg