Twee verdachten aangehouden voor bedreiging Verschoorstraat Rotterdam

Twee verdachten aangehouden voor bedreiging Verschoorstraat Rotterdam

Donderdagochtend rond 06:30 uur hield de politie twee mannen aan voor bedreiging van een mevrouw in de Verschoorstraat in Rotterdam. Een mevrouw belde in de vroege ochtend de politie omdat er twee mannen voor haar deur stonden. Een van de twee bleek haar ex-man te zijn. Hij trapte de voordeur in en had de ruit van de portiekdeur ingegooid. 

Een van de mannen had een steen in zijn hand en wilde daarmee de voordeur vernielen. De politie die er inmiddels was, riep de mannen tot de orde, waarop de steen richting de politie werd gegooid. Gelukkig werden ze niet geraakt. De agenten hebben pepperspray gebruikt om de man te kalmeren en vervolgens aan te houden. Ook de andere meneer mocht mee naar het bureau. 

Beide mannen, 32 en 54 jaar uit Rotterdam, zitten vast. In het huis van de vrouw, waar een van de verdachte woonde, deed de politie op verzoek van de vrouw een huiszoeking. Er werd een vuurwapen gevonden, een kleine hoeveelheid harddrugs, een taser, twee drugsweegschalen, en 2500 euro aan contanten.