Twee inzittenden onderkoeld door auto ondersteboven in sloot Lorentzweg Barendrecht

Op de Lorentzweg in Barendrecht is een auto uit de bocht gevlogen en ondersteboven in een sloot terecht komen. Twee inzittenden wisten de auto te ontvluchten via het achterraam. Zij raakten beiden onderkoeld en zijn door ambulancepersoneel behandeld.

Hulpdiensten rukten massaal uit nadat melding gemaakt werd van de auto die ondersteboven in de sloot lag. Brandweer, politie, twee ambulances en het mobiel medisch team werden ter plaatse gevraagd. De inzittenden konden zelf uit het voertuig ontsnappen en stonden bij aankomst van de hulpdiensten al op de kant. Een lid van het oppervlaktereddingsteam heeft voor alle zekerheid een korte zoekslag rondom het voertuig gemaakt.

De auto, vermoedelijk een leenauto van een garagebedrijf met de slogan "Zorgeloze Mobiliteit", raakte total loss. Een berger heeft de auto gekanteld en vervolgens uit de sloot getrokken.

Enkele tientallen meters verderop ging het op 7 november 2021 ernstig mis. Een auto sloeg vloog uit de bocht, sloeg over de kop en kwam ondersteboven in het water terecht. Daarbij kwam een jongen van 10 om het leven.

Ho68gY.jpg

lhctxE.jpg

gLvBLP.jpg

IYxD3Z.jpg

9lJH8d.jpg

GZf6ua.jpg

88bI7F.jpg

VyzbbV.jpg

pZtjfL.jpg

bnHrEs.jpg