Twee gewonden bij schietpartij Vlietlaan Rotterdam (video)

Twee gewonden bij schietpartij Vlietlaan Rotterdam (video)

Bij een schietpartij nabij een café aan de Vlietlaan in Rotterdam zijn in de nacht van zaterdag op zondag twee personen gewond geraakt. Een aantal mannen kreeg rond 01.30 uur onenigheid in het café. Een van hen verliet het café maar kwam kort daarna terug. Hij loste enkele schoten en vertrok weer. Twee mannen werden in een been geraakt. De twee Rotterdammer van 43 en 45 jaar zijn voor behandeling overgebracht naar een ziekenhuis. Naar de schutter is gezocht maar hij is nog niet aangehouden.

Op de Vlietlaan en de Heer Gillisstraat had de politie een Plaats Delict (PD) gemaakt. De Forensische Opsporing (FO) heeft sporenonderzoek verricht. Hierbij hebben zij diverse sporen veilig gesteld. Agenten zochten in de omgeving naar een verdachte maar er is er nog niemand aangehouden. Waarom de mannen ruzie kregen is niet bekend. Dat zal deel uitmaken van het onderzoek. 

Getuigenoproep
Bent u getuige geweest van het schietincident en heeft u nog niet met de politie gesproken? Neem dan contact met de recherche via 0900-8844. Doet u dit liever anoniem? Bel dan 0800-7000.