Twee auto's te water; 3 gewonden

Twee auto's te water; 3 gewonden

Op donderdagavond 31 juli zijn twee auto’s na een aanrijding in de sloot beland nabij de kruising Eerste Kruisweg/Maasdamseweg (N217). Een 57-jarige man uit Dordrecht reed op de Eerste Kruisweg toen hij op de kruising met de Maasdamseweg een van links komend voertuig met daarin een 35-jarige man en een 26-jarige vrouw, beiden uit Puttershoek over het hoofd zag.

De 50-jarige automobilist verklaarde de omgeving niet te kennen en had daardoor de t-splitsing niet als zodanig gezien waardoor hij zonder te remmen de kruising opreed. Het gevolg was een botsing. Door de klap belandde beide auto’s in de sloot. De inzittenden wisten op eigen kracht uit hun auto’s te komen. De drie werden onderzocht door ambulancepersoneel. De 35-jarige man en de 26-jarige vrouw werden naar het ziekenhuis in Dordrecht gebracht.

De man heeft letsel in zijn gezicht, de vrouw heeft voor zover nu bekend een scheur in haar bekken, gekneusde ribben en een hersenschudding. De 50-jarige man kwam er met de schrik vanaf. Een van de voertuigen vatte vlam na de aanrijding. De brandweer bluste de brand. Beide voertuigen raakten total loss en werden weggetakeld. De verkeersongevalanalisten van de Regionale Verkeers Ondersteuning (RVO) hebben een onderzoek ingesteld naar de aanrijding.