Twee aanhoudingen na kogelregen Rembrandtstraat Rotterdam-Noord (video)

De politie heeft zondagavond twee mannen aangehouden na een schietpartij aan de Rembrandtstraat in Rotterdam-Noord. Omstreeks 22:00 uur ontving de politie meerdere telefoontjes vanuit de betreffende straat en de aangrenzende Jacob Catsstraat. Op locatie werden na de kogelregen zeker achttien kogelhulzen aangetroffen.

Enkele kogels raakten geparkeerde auto's en ten minste één kogel heeft een woning geraakt. Kort na de schietpartij hield de politie twee verdachten aan. Beide mannen zijn na het afnemen van zogenoemde 'schiethanden' overgebracht naar het politiebureau voor verder verhoor.

Derde schietpartij in korte tijd

Hoeveel hulzen er in totaal zijn aangetroffen is nog niet bekend. De politie onderzoekt wat er aan de schietpartij vooraf is gegaan en houdt rekening met het scenario dat er over en weer geschoten is. Bij de schietpartij raakte niemand gewond.

Afgelopen maand was de Rembrandtstraat ook al het decor van een schietpartij, hierbij raakte een man zwaargewond nadat hij onder vuur werd genomen.  Op de Crooswijksestraat, niet ver van de Rembrandtstraat af, werd precies een week geleden een woning beschoten.

hcg82A.jpg

66rENW.jpg

gerje1.jpg

Ba9gZe.jpg

AlY3Sq.jpg

t2JCzs.jpg

qEGuC0.jpg

o1YZYw.jpg

kB2NDY.jpg

aKFCVi.jpg