TPE doet instap in woning na vechtpartij Vlinderstraat Rotterdam (video)

Het TPE (Team Parate Eenheid) van de politie heeft woensdagavond een instap in een woning gedaan nadat een vrouw gewond raakte na een vechtpartij. 

Rond kwart voor 10 riep een vrouw op de Dr. Zamenhofstraat dat ze gestoken was na een vechtpartij in een woning aan de Vlinderstraat in Rotterdam. Veel politie-eenheden en een ambulance kwamen met spoed ter plaatse. De vrouw is ter plaatse aan haar verwondingen behandeld. De woning waar het voorval gebeurd zou zijn is omsingeld door agenten. 

De ter plaatse gekomen TPE heeft een instap gedaan in de woning. Daar zijn meerdere mensen aangetroffen. Niemand van hun voldeed aan het signalement. Nadat de personen gecontroleerd waren mochten ze terug de woning in. 

Later verklaarde de vrouw dat ze niet gestoken was, maar tijdens de vechtpartij met een scherp voorwerp een krasje opliep. Ze is in de ambulance gecontroleerd maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Aangezien de vrouw geen aangifte wil doen, en de verdachte niet is aangetroffen, doet de politie geen verder onderzoek. 

jwAc51.jpg

fV9OSq.jpg

P3evPk.jpg

AOEcRM.jpg

6NABlO.jpg

xhaV6e.jpg

y17JeU.jpg

XlEAGl.jpg

y6ReXJ.jpg