Toughest Firefighters Alive 2009 komt eraan

Toughest Firefighters Alive 2009 komt eraan

Zaterdag 26 september vindt weer de tweede TFA plaats. De Toughest Firefighters Alive is een jaarlijks terugkerend evenement bij de Erasmus Universiteit van Rotterdam en bedoeld voor brandweermannen- en vrouwen die zich willen meten met elkaar.

Topsport, conditie, kracht en vooral beheerste concentratie gecombineerd met motorische vaardigheden. Na het succes van 2008 is nu ook de 2e editie een feit. U bent van harte welkom om te komen kijken, de toegang is gratis. De TFA is een officieel erkend Nederlands kampioenschap, en werd reeds eerder gehouden in Duitsland, Tsjechie en Oostenrijk.

De TFA wordt gehouden op het terrein van de Erasmus Universiteit aan de Burgemeester Oudlaan 50 en is goed te bereiken met zowel de auto als per openbaar vervoer. Op de website www.tfaholland.nl vind u veel meer informatie. Deelnemers van de Brandweer VRR ontvangen een blijvende herinnering.

Er kunnen zich nog nieuwe kandidaten aanmelden voor de TFA2009. Ga naar de website www.tfaholland.nl

Winnaars TFA2008
De TFA kende vorig jaar twee glorieuze winnaars: Bij de heren was dat R. Mostert van de brandweer Hoek van Holland (VRR) en J. Schröder van de brandweer Schiedam-Waterweg (VRR) kwam als eerste uit de bus bij de dames. Leuk is dat beide winnaars ook weer dit jaar weer meedoen.