Supporters Feyenoord vanwege nederlaag naar De Kuip

Supporters Feyenoord vanwege nederlaag naar De Kuip

Ongeveer 70 supporters van Feyenoord zijn zondagavond naar De Kuip gegaan. Niet voor een wedstrijd, maar uitleg te krijgen van de vandaag gespeelde wedstrijd tegen PEC Zwolle waar de elf van oefenmeester Rutten met 3-0 naar huis werd gestuurd. Hiermee is de derde plek verkeken in de Eredivisie. De trainer van Feyenoord dient vanavond nog zijn ontslag in. 

Emoties

Een van de supporters was geëmotioneerd en liet weten wat het met hen doet. Het liefst ging de vrouw de kleedkamer in om helder te maken wat Feyenoord voor haar betekent. Ook werd er door de supportersgroep om het bestuur gevraagd maar die lieten zich niet zien. Boosheid alom tegen het huidige bestuur. 

Spelers

Onder andere verdediger Rick Kardorp liet weten dat het niet aan het bestuur ligt maar aan de spelersgroep. Hij begreep het verdriet van de fans en zei zelf ook een supporter te zijn van Feyenoord. De spelers die wel de groep te woord stond kregen een applaus van de aanwezige fans. Of het leed daarmee verzacht is valt nog te betwijfelen. De play-offs staan voor de deur, waar Feyenoord speelt tegen Heerenveen.