Stoffelijke resten in koffers gevonden Aalbersestraat Dordrecht

Het Openbaar Ministerie heeft bevestigd dat er maandag stoffelijke resten zijn gevonden in een auto aan de Aalbersestraat in Dordrecht. De lichaamsdelen waren verdeeld over meerdere koffers. 

Afgelopen donderdag werd er een 25-jarige man na vechtpartij aangehouden in een flat in Zwijndrecht. De vechtpartij vond plaats in of bij de Kapitein Horsmanflat. De man zei toen al dat hij een levensdelict had gepleegd. De politie heeft in een woning onder andere bloedsporen gevonden en een voorwerp wat er mogelijk mee te maken heeft. 

De verdachte zou een 29-jarige man uit Zwijndrecht om het leven hebben gebracht en zijn lichaam verdeeld te hebben over verschillende koffers. Die koffers werden maandag gevonden in een auto in Dordrecht.

De politie heeft na de vondst van de auto een groot onderzoek opgestart. Volgens bewoners stond de auto al vier dagen op dezelfde plaats. Volgens het OM was de 29-jarige man al eerder opgegeven als vermist.

Rotterdam Zevenkamp
Ook een woning in Rotterdam Zevenkamp zou te maken hebben met deze zaak. Sinds zondagavond doet de politie hier al onderzoek.

Lees ook: Mogelijk lichaam in auto aangetroffen in Dordrecht

IAKdb2