Steekpartij & overval op woning; 2 gewonden

Steekpartij & overval op woning; 2 gewonden

De politie stelt een nader onderzoek in naar een overval op een woning op de eerste etage aan de Admiraliteitskade. Rond 20.30 uur werd aangebeld bij de woning waarna de 22-jarige bewoonster de deur opende. Een nog onbekende man drong de woning in, stak de vrouw en vroeg om geld.

Haar in de woning aanwezige 25-jarige vriend kwam op het gegil af en werd eveneens door de man verwond. Nadat de man de woning had doorzocht ging hij er vandoor. Hierop waarschuwden het tweetal de politie. Beide slachtoffers zijn met steekwonden overgebracht naar een ziekenhuis. Door de Forensiche Opsporing werd een nader sporenonderzoek verricht.
Mocht u getuige zijn geweest van deze overval neemt u dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Update 3 april: Dader steekpartij / overval gearresteerd

De man die woensdagavond rond 20.30 uur een woning aan de Admiraliteitskade overviel is aangehouden. De 29-jarige Rotterdammer werd donderdagavond rond 20.00 uur in een woning in Crooswijk aangehouden. Het rechercheteam kon aan de hand van informatie uit het buurtonderzoek en sporenonderzoek in de woning de man als verdachte aangehouden. Hij is in verzekering gesteld.