Steekpartij in woning (update)

Steekpartij in woning (update)

In woning aan de Lavendelstraat in Maassluis heeft zaterdagmiddag een steekpartij plaats gevonden waarbij een 19-jarige man uit Maasland gewond is geraakt. Het slachtoffer vluchtte uit de woning naar een lager gelegen galerij waarvan hij later naar beneden sprong. Tijdens de ruzie is ook een raam gesneuveld.

Het slachtoffer raakte hierbij ernstig gewond in de buikstreek maar heeft nog op eigen kracht het huisartsenpraktijk aan de Seringenstraat weten te bereiken maar zakte voor de deur in elkaar. Het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel die geassisteerd werd door artsen van het mobiel medisch team hebben het slachtoffer met spoed meegenomen naar het Erasmus MC gebracht voor behandeling.

Update:
De recherche van het district Waterweg-Noord heeft maandagmiddag een 18-jarige man uit Maassluis gearresteerd. De man wordt verdacht van de steekpartij die zaterdagmiddag 8 maart op de Lavendelstraat plaatsvond. De verdachte heeft zich, na onderzoek van de politie, op het politiebureau in Vlaardingen gemeld en werd direct aangehouden. De aanleiding van de steekpartij tussen de twee mannen, bekenden van elkaar, is een onenigheid.