Speelgoedwapen en dronken automobilist van de weg door oplettende melders in Rotterdam-Oost

Op de Jacob van Campenweg in Rotterdam-Alexander is zaterdagnacht een automobilist aangehouden welke onder invloed verkeerde. Omstreeks 01:15 uur werd de politie ingeschakeld door oplettende burgers nadat de man bijna een flinke aanrijding veroorzaakte in Rotterdam-Crooswijk. 

Al slingerend vervolgde de bestuurder zijn weg vanuit Crooswijk in de richting van een P+R parkeerterrein aan de Prins Alexanderlaan. Na een korte stop vervolgde de bestuurder zijn weg en reed daarmee recht in de armen van de politie. Dat het belletje van de melders niet voor niets was bleek na een blaastest: de man bleek teveel gedronken te hebben. De beschonken bestuurder is overgebracht naar het politiebureau. 

Speelgoedwapen 

Omdat de beschonken automobilist enige tijd op de P+R had stil gestaan bij een ander voertuig voerden collega’s ook daar een controle uit en troffen het andere voertuig aan waar de man bij stond. Tijdens de controle van de vier inzittenden werd een groot speelgoedwapen en nep patronen aangetroffen: de politie heeft het wapen meegenomen nadat de eigenaar er afstand van deed.

Eerder vanavond berichtte de politie eveneens al over het aantreffen van een soortgelijk wapen bij een jongeman die hiermee een trein in wilde stappen, hij bleek onderweg te zijn naar een Halloween feestje. 

b1PjDA.jpg

ciQLeB.jpg

KUiQ9T.jpg

6SaIne.jpg